Betalen
U kunt bij ons betalen met:
U kunt bij ons betalen met: iDeal, Mastercard en Visa
Gratis Verzending
Wij versturen al onze bestellingen met PostNL Wij versturen via PostNL. Bestellingen vanaf € 35,- versturen wij gratis.
Snel verstuurd
Vandaag verstuurd
(indien op voorraad
en besteld voor 16:00)

Lotions / gels / sprays

Weergave: Lijst / Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Altopou anti luis lotion
Een uitbraak van hoofdluis is erg vervelend. Niet alleen omdat de luizen veel jeuk veroorzaken aan het hoofd van uw kind, maar ook zeker omdat een uitbraak vrij lastig te bestrijden is en de luizen zich snel kunnen verspreiden. Heeft uw kind te ma..
€ 11,82
Cleani-kid anti-luizengel
Als uw kind te maken heeft met hoofdluis, wilt u er natuurlijk alles aan doen om deze uitbraak van dit vervelende beestje zo snel mogelijk te bestrijden. Een probleem waar veel ouders tegenaan lopen bij het bestrijden van hoofdluis bij hun kind of..
€ 14,95
Lucovit anti-luis creme lotion
Eén van de vervelendste kwaaltjes waar uw kind mee te maken kan krijgen, is hoofdluis. Hoofdluis in het haar van uw kind is niet alleen erg vervelend omdat de kleine beestjes erg jeuken, maar ook omdat de beestjes zich snel verspreiden en lastig t..
€ 10,27
Lucovit luis protect preventieve spray
Als er een uitbraak van luizen is, is het erg moeilijk om uw kind te beschermen tegen deze vervelende beestjes. Hebben diverse kinderen in de klas van uw kind te maken met luizen en wilt u niet dat uw kind deze beestjes ook mee naar huis neemt..
€ 10,27
Nyda luizen spray
Luizen zijn vervelende beestjes. Ze zorgen er niet alleen voor dat de drager van de beestjes ontzettende jeuk in het haar heeft, maar kunnen zich bovendien ontzettend snel voortplanten en verspreiden en zijn lastig om helemaal te bestrijden. Bent ..
€ 14,34
Xtluis once gel
Het is een situatie die nooit wenselijk is: het hebben van hoofdluis. Deze insecten zijn niet erg schuldig, maar zorgen voor veel jeuk en daarmee irritatie tijdens het dagelijks leven. Het is daarom belangrijk direct actie te ondernemen wanneer je..
€ 15,37
© 2019 Hoofdluis.nl