Betalen
U kunt bij ons betalen met:
U kunt bij ons betalen met: iDeal, Mastercard en Visa
Gratis Verzending
Wij versturen al onze bestellingen met PostNL Wij versturen via PostNL. Bestellingen vanaf € 35,- versturen wij gratis.
Snel verstuurd
Vandaag verstuurd
(indien op voorraad
en besteld voor 16:00)

Luizenkammen

Weergave: Lijst / Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Altopou anti luis combi verpakking
Als uw kind te maken heeft met luizen, kan dit erg vervelend zijn. Zo heeft uw kind door luizen niet alleen te maken met vervelende jeuk en een geïrriteerde hoofdhuid, maar is de kans bovendien erg groot dat de luizen zich verspreiden. Wilt u dat ..
€ 20,51 € 18,46
Assy luizen/netenkam
Heeft uw kind last van luizen en wilt u uw kind zo snel mogelijk verlossen van deze vervelende, jeukende beestjes in het haar en verdere verspreiding van de luizen voorkomen? Schaf dan niet alleen de juiste shampoo aan om de luizen uit het haar va..
€ 14,90
Luizenkam langwerpig
Deze luizenkam heeft een langwerpige handgreep waardoor de kam makkelijk in de hand ligt. Vooral bij het veelvuldig kammen van haar is dit prettig omdat de kam niet constant tussen de vingers vastgehouden moet worden zoals bij de meeste andere lui..
€ 4,49
Luizenkam standaard
Deze luizenkam is gemaakt van ijzeren tanden met een plastic handgreep. De ijzeren tanden is deze kam extra stevig en breken de tanden niet af. De luizenkam kan op twee manieren gebruikt worden namelijk: om te controleren of er hoofdlu..
€ 3,95 € 3,49
Medisana elektrische luizenkam
Het ontdekken van luizen zorgt vaak voor een onhygiënisch gevoel bij diegene die hoofdluis heeft, vaak in combinatie met de jeuk die daarvoor al aanwezig was. Desondanks heeft het hebben van hoofdluis niets te maken met hygiëne: deze insecten spri..
€ 24,90
Nisska kam anti-hoofdluis
Als uw kind of kinderen te maken hebben met hoofdluis, is dit vervelend voor het gehele gezin. Zo is het niet alleen lastig om van de uitbraak van hoofdluis af te komen, maar is de kans ook erg groot dat andere mensen in uw gezin te maken krijgen ..
€ 12,50
Nitcomb m2 luizenkam
Heeft uw kind door een hoofdluis uitbraak vervelende luizen en neten in het haar? Dan kunt u deze kleine beestjes helaas niet uit het haar van uw kind verwijderen door een kam of borstel te gebruiken. Wilt u echt dat uw kind van de luizen en neten..
€ 9,95
Prioderm luizen+neten kam
De meest effectieve manier om te controleren of uw kind te maken heeft met hoofdluis, is het gebruiken van een speciale luizenkam om het haar van uw kind door te kammen en te bekijken of er luizen en/of neten in de kam blijven zitten. Is er een ho..
€ 8,18
Robi Comb Pro elektrische luizenkam
Heeft uw kind te maken met hoofdluis en wilt u zo snel mogelijk van deze vervelende en besmettelijke kwaal af komen? Bestrijd dan de klachten van hoofdluis en voorkom verdere bestrijding door middel van de Robi Comb Pro luizenkam elektrisch. Meer ..
€ 29,95
Robi comb pro luizenkammetje
Extra / vervangende kam voor de Robi comb pro. Deze kam kunt u bestellen als u bestaande kam van de beschadigd/verbogen of versleten is of u kunt hem gewoon als tweede kam gebruiken voor extra hygiene. ..
€ 4,49
Xtluis detectiekam
Als uw kind luizen heeft, kunt u de uitbraak van dit vervelende beestje het beste bestrijden door gebruik te maken van een medisch middel om de luizen en neten in het haar van uw kind te doden (zoals shampoo, lotion en conditioner) en de dode luiz..
€ 3,95
© 2019 Hoofdluis.nl